Skip Navigation or Skip to Content

Enquête Bedrijvenpark OBAN-Apeldoorn

Beste leden van de Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Apeldoorn Noord (OBAN),

Veiligheid staat hoog op onze agenda, en we hebben groot nieuws te delen. Ons bedrijvenpark is al negen jaar trotse bezitter van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) en sinds dit jaar zijn we overgestapt naar het Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen, ondersteund door het Platform Veilig Ondernemen Oost Nederland. Dit betekent dat we continu blijven werken aan een veilige omgeving voor u en uw bedrijf.

Elke kwartaal komen we samen met de gemeente, Vigilat, Politie, Brandweer en soms ook de Douane om de veiligheid te bespreken en verbeteracties uit te zetten. Door deze korte lijnen met alle betrokken instanties zorgen we ervoor dat ons bedrijvenpark een van de veiligste in de regio is en blijft. Sinds april hebben we bovendien collectief cameratoezicht toegevoegd, wat onze veiligheid verder versterkt.

Naast veiligheid, zetten we ons ook in voor een schoon en heel bedrijvenpark, in nauwe samenwerking met de afdeling beheer en onderhoud van de gemeente. In september komt de werkgroep weer bij elkaar om te bepalen waar we ons de komende drie jaar op gaan richten. Uw input is daarbij van groot belang. We vragen u daarom vriendelijk om onze enquête over veiligheid in te vullen. Dit kost slechts tien minuten van uw tijd.

Wilt u daarnaast actief bijdragen door zitting te nemen in de werkgroep? Laat het ons dan zeker weten!

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Veiligheid OBAN

 

Vul enquête in