Skip Navigation or Skip to Content

PVO-Terugblik Week van de Veiligheid

19 oktober 2023
2 min leestijd

Met een druk op de rode knop en veel confetti luidde PVO op maandag 9 oktober de Week van de Veiligheid in. Meer dan honderd evenementen en activiteiten werden er van 9 tot en met 15 oktober door heel het land georganiseerd. De regionale PVO's staken hun handen uit de mouwen. We blikken kort terug en halen een (paar) krenten uit de pap.

Goedemorgen Nederland bij Ondernemersontbijt in Heemskerk

Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland organiseerde meteen op de eerste ochtend van de Week van de Veiligheid een ondernemersontbijt in Heemskerk. WNL-programma Goedemorgen Nederland at een broodje mee, sprak een adviseur van PVO Noord-Holland en een aantal ondernemers. In onderstaand Youtubefilmpje staan alle beelden van dit ontbijt achter elkaar.

Ga naar PVO Noord-Holland

Aftermovie Veilig Ondernemen in Noord-Nederland

Voor de ondernemers in de noordelijke provincies van ons land organiseerde PVO Noord-Nederland op 10 oktober het evenement Veilig Ondernemen in Noord-Nederland in Haren. Onder meer Jon Warmerdam en Daniël Verlaan waren aanwezig. Ook vond er een panelgesprek plaats over publiek-private samenwerkingen. Een uitgebreider verslag van de avond is te vinden op de website van PVO Noord-Nederland. Van de avond is een aftermovie gemaakt, speciaal voor ondernemers die niet aanwezig konden zijn maar wel even sfeer willen proeven.

Naar PVO Noord-Nederland

PVO Rotterdam behaalt belangrijke mijlpaal

Platform Veilig Ondernemen Regio Rotterdam zette het afgelopen jaar in op onder meer het vergroten van een relevant netwerk, het vinden van partners en het bereiken van ondernemers. Op 12 oktober, midden in de Week van de Veiligheid, bereikte PVO Regio Rotterdam hierin een bijzondere mijlpaal. Manager Dennis van der Kaa ondertekende namelijk een convenant waarmee hij de samenwerking met publieke en private partners bekrachtigde.  Meer informatie over de partners, het doel van het convenant en de stuurgroep lees je op de website van PVO Regio Rotterdam.

Ondertekening convenant regio Rotterdam

Naar PVO Regio Rotterdam

Cybercongres in Den Haag

Platform Veilig Ondernemen Regio Den Haag organiseerde op 12 oktober het Regionaal Cybercongres. In het filmpje worden de sprekers van het congres nog eens kort voorgesteld, inclusief hun belangrijkste boodschap. Ook worden er een aantal handige tips aangereikt om je eigen (digitale) veiligheid te vergroten.

 

Ga naar PVO Regio Den Haag