Skip Navigation or Skip to Content

PVONH roadshows in de strijd tegen ondermijning

23 juli 2023
1 min leestijd

De afgelopen jaren lopen ondernemers steeds meer risico om slachtoffer te worden van ondermijnende criminaliteit. Denk hierbij aan omkoping, afpersing, witwaspraktijken of drugscriminaliteit. Daarom biedt Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland (PVONH) gratis voorlichting aan ondernemers over signalering en preventie binnen haar regio aan. Heb je een onderneming op een bedrijventerrein in Noord-Holland? Dan is de aankomende roadshow van PVONH in september een aanrader!

Roadshows

Tijdens de september-roadshows organiseert PVONH praktische voorlichtingssessies op bedrijventerreinen. Deze roadshows worden in samenwerking met gemeenten georganiseerd, zoals de gemeenten Haarlemmermeer, Hoorn, Stede-Broec, Enkhuizen, Drechterland en Schagen.
Doel van deze sessies is ondernemers inlichten over ‘ondermijning’ en de ingrijpende gevolgen voor henzelf en hun onderneming. Daarnaast biedt PVONH ook gratis trainingen aan, die zowel fysiek als online plaatsvinden.

Tijdens de roadshows kunnen ondernemers een mobiel nagemaakt synthetische drugslab bekijken. Op die manier worden ondernemers alerter op signalen die kunnen duiden op een drugslab in hun omgeving. PVONH zal ook lokale ondermijningsscans uitvoeren, zodat ondernemers een (nog) beter beeld krijgen van de (mogelijke) ondermijningsgevaren op het bedrijventerrein.

 

Bron: persbericht PVO Noord-Holland organiseert roadshows ondermijning

Meld je aan voor de roadshows “Awareness ondermijning”