Skip Navigation or Skip to Content

Heb jij ‘m al gehoord? Dit is de radiocommercial van de Week van de Veiligheid

12 oktober 2023
1 min leestijd

De Week van de Veiligheid is in volle gang. Tientallen evenementen hebben er al plaatsgevonden, maar ook de komende dagen steken de regionale PVO's, gemeenten, brancheorganisaties en andere partijen nog hun handen uit de mouwen. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, is de Week van de Veiligheid ook aanwezig in huiskamers, auto's, op de bouwplaats en in winkels. Via de radio!

'Zo'n reactie verwacht je toch niet?'

“Oké, dus jullie gingen bijna sluiten. En toen?”, zo begint de radiocommercial van de Week van de Veiligheid 2023. In het spotje is een politieagent te horen, die aan een jonge werknemer van een supermarkt vraagt wat er precies heeft afgespeeld. “Het was echt crazy”, antwoordt de jongen. “Die vrouw vroeg waar de energydrankjes stonden en ik zei alleen maar ‘sorry die zijn op’. Nou, de wijnflessen vlogen door de winkel, man. Zo’n reactie verwacht je toch niet?”.

Het spotje, dat te horen is op Radio538 en BNR Nieuwsradio, speelt in op het thema van dit jaar: Agressie en Geweld. Want helaas krijgen veel ondernemers hier wel eens mee te maken. Door te weten wat je als ondernemer en/of als medewerker kan doen wanneer je in een bedreigende situatie terecht komt, kan je escalatie voorkomen. Op onze website vind je tips, zoals het toepassen van de STOP-methode.

 


 

 

Tips om agressie en geweld te voorkomen