Skip Navigation or Skip to Content

Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) behartigt de belangen van de horeca. Daarover zegt de horecabranchevereniging op haar eigen website:  Samen met relevante overheden en organisaties zet KHN zich in voor een optimaal ondernemingsklimaat voor de horeca. De belangenbehartiger richt zich vooral op gemeenten, ‘Den Haag’ en Europa, om invloed uit te oefenen op wet- en regelgeving op lokaal en (inter)nationaal niveau.

Op landelijk niveau werkt KHN samen met relevante ministeries en organisaties zoals VNO-NCW, verwante brancheverenigingen, organisaties en leveranciers die actief zijn in recreatie, toerisme en horeca. Ook leden van de Tweede Kamer  zijn een belangrijke gesprekspartner in allerlei horecadossiers.

KHN weet wat er speelt in de branche, want de branchevereniging staat in nauw contact met haar leden: 20.000 horecaondernemers. Ook zit KHN met regelmaat om tafel met horeca trendwatchers en onderzoeksinstanties, landelijke en gemeentelijke politici, horecaleveranciers en vakmedia.

Omdat de horeca doorlopend bol staat van de ontwikkelingen, biedt KHN veel informatie op tal van manieren. Die kennis en inspiratie deelt de horecabelangenbehartiger via wekelijkse nieuwsbrieven, evenementen en digitale magazines, waaronder specials voor specifieke sectoren binnen de horeca.

Ga naar de website van KHN