Skip Navigation or Skip to Content

Hoe voorkom ik diefstal van mijn GPS-apparatuur?

'Stop Diefstal' helpt jou als ondernemer om je kostbare GPS-apparatuur voor landbouw en grondverzet te registreren en te markeren. Zo wordt Nederland minder aantrekkelijk voor rondtrekkende bendes die deze apparatuur buit maken...

Wat is de Stop Diefstal-markeerset?

Voor je het weet is je GPS-apparatuur gestolen. En dat zorgt niet alleen voor financiële schade, het is ook een aanslag op de veiligheid van ondernemers. Diefstal helemaal voorkomen is lastig, maar er zijn wel diverse maatregelen die je kunt nemen om jouw GPS-apparatuur minder aantrekkelijk te maken. Met de Stop Diefstal-markeerset registreer je de apparatuur en markeer je de GPS met de speciale labels.

De markeerset bestaat uit de volgende materialen:

  • 22 gepersonaliseerde permanente labels
  • 10 Stop Traceable Equipment raamstickers
  • Oersterke CA snellijm
  • Ontvetterdoekje
  • Schuurpapier
  • 6 vinyl handschoentjes
  • Montagehandleiding

Hoe werkt de Stop Diefstal-markeerset?

De kostbare GPS-apparatuur wordt geregistreerd met behulp van de Stop Heling App. De labels die onderdeel zijn van de markeerset kunnen dieven, veelal mobiele bendes, niet verwijderen zonder dat zij de apparatuur beschadigen.

De GPS-apparatuur is zo beter te traceren en doorverkoop is lastiger. De stickers zijn vooral voor preventie: geplakt op ramen, deuren en op de apparatuur dienen ze als waarschuwing voor diegene die kwaad in de zin heeft.

De beste plaats voor het label is de kunststof behuizing om het scherm of de achterkant van het apparaat. Hier belemmert het niet de functionaliteit. Volg de instructie uit de onderstaande video.

Waar kan ik een markeerset bestellen?

Met de Stop Diefstal-markeerset registreer je de apparatuur en markeer je de GPS met de speciale labels. Zorg ervoor dat je na gebruik altijd de apparatuur uit de machine verwijdert en veilig opbergt. En signaleer je een verdachte situatie? Meld dat dan direct bij de politie.

Heb je een cumelabedrijf? Bestel hier met korting!
Geen cumelabedrijf? Bestel hier!

Bent u geholpen met deze informatie?